
Ciekawe przepisy na Wielkanoc
Mazurek z białą czekoladą z przepisu Moje Wypieki, przepis TUTAJ
w białej czekoladzie: malina i szczypta buraka z Bio Różdżek Smaku,
marcepanowe jajeczka obtoczone w dyni i malinie z Bio Różdżek Smaku,
pokruszony marcepan z dodatkiem dyni z Bio Warzywnych Różdżek Smaku,
liofilizowany burak w proszku jako kolorowy pasek z Bio Warzywnych Różdżek Smaku.
Domowy marcepan z dodatkiem dyni z Bio Warzywnych Różdżek Smaku, przepis TUTAJ
po lewej: Bio Kaszka Jaglano-Owsiana z dodatkiem Różdżki Smaku Dynia
po lewej: mazurek z kajmakiem oraz kruche ciasteczka obtoczone kolejno w jagodzie, szpinaku i malinie z Bio Różdżek Smaku
Mazurek z białą czekoladą z Łyżką Smaku Owoce Leśne,
środki kwiatków z jagodowego marcepanu z użyciem Łyżki Smaku Jagoda lub Bio Różdżki Smaku.
po lewej: kruche ciastka z paski, przepis TUTAJ
po prawej: wiosenna Bio Kaszka Wielozbożowa oraz Różdżki Smaku szpinak i malina z zestawu KAMELEON
Wielkanocna kaszka z marcepanowymi jagodowymi jajeczkami
Bio Kaszka Jaglana z Różdżką Smaku Dynia oraz
Bio Różdżka Smaku Szpinak oraz Jagoda.
Zapraszamy do przyłączenia się do kolorowania Wielkanocy z nami! Oznaczcie wykorzystanie naszych produktów w swoich potrawach
#pokolorujWielkanoc
Kolorowa Wielkanoc u Julii Rozumek, link TUTAJ
Jaja marynowane w burakach z zielonym majonezem od A do Z gotuj, przepis TUTAJ
Wielkanocne babeczki od AlaantkoweBLW, przepis TUTAJ
Ciastka jajka na Wielkanoc od Matczyne Fanaberie, przepis TUTAJ
Życzymy miłego gotowania!
Zuzia
pięknie u Was!!