Przepisy na Wielkanoc
Bio Łyżki Smaku nadadzą niepowtarzalny kolor i smak tradycyjnym wielkanocnym potrawom. Spośród Bio Łyżek Smaku do wyboru mamy aż dziewięć wariantów smakowych: czarną porzeczkę, dynię i brzoskwinię, truskawkę, malinę, jagodę, owoce leśne, truskawkę-buraka-jeżynę, smoczy owoc oraz jabłko, gruszkę i pietruszkę. Każda z nich to inny kolor, który możecie nadać swoim potrawom. Zabarwicie nimi swoje ciasta, nadzienie oraz polewy. Równie pięknych barw nadadzą Bio Warzywne Różdżki Smaku, dzięki którym otrzymacie intensywną czerwień, ciepły odcień żółtego oraz stonowaną zieleń. Prawdziwe czary na talerzu!
Mazurek z białą czekoladą - przepis TUTAJ
Mazurek jaglany - przepis TUTAJ
Mazurki z kaszki - przepis TUTAJ
Kolorowe kaszkowe ciasteczka - przepis TUTAJ
Mini serniczki z kaszką - przepis TUTAJ
Domowy marcepan z dodatkiem dyni z Bio Warzywnych Różdżek Smaku - przepis TUTAJ
Kaszka z marcepanowymi jajeczkami - TUTAJ
Kolorowa babka - przepis TUTAJ
Kolorowy lukier do wypieków - przepis TUTAJ
Kolorowe jajka faszerowane - przepis TUTAJ
Domowy zielony majonez - przepis TUTAJ
Kolorowy wegański majonez - przepis TUTAJ
Kolorowy pasztet- przepis TUTAJ
Kolorowe bułeczki na śniadanie - przepis TUTAJ
Zapraszamy do przyłączenia się do kolorowania Wielkanocy z nami! Oznaczcie wykorzystanie naszych produktów w swoich potrawach wpisując 👇
#pokolorujWielkanoc
Kolorowa Wielkanoc u Julii Rozumek - link TUTAJ
Jaja marynowane w burakach z zielonym majonezem od A do Z gotuj - przepis TUTAJ
Wielkanocne babeczki od AlaantkoweBLW - przepis TUTAJ
Ciastka jajka na Wielkanoc od Matczyne Fanaberie - przepis TUTAJ
Życzymy miłego gotowania!
Zuzia
pięknie u Was!!