Kategorie wpisów
Bestsellery
Bio Baton Fela
Bio Baton Fela
6,66 zł 2,99 zł
szt.
Bio Tropikalne Różdżki Smaku
Bio Tropikalne Różdżki Smaku
19,04 zł 16,18 zł
szt.
Bio Kaszka Orkiszowo-Owsiana z Kakao i Daktylami
Bio Kaszka Orkiszowo-Owsiana z Kakao i Daktylami
19,04 zł 14,28 zł
szt.
Bio Kaszka Jaglano - Orkiszowa z Wanilią Burbońską
Bio Kaszka Jaglano - Orkiszowa z Wanilią Burbońską
19,04 zł 16,18 zł
szt.
Bio Chrupki Kukurydziane z Soczewicą
Bio Chrupki Kukurydziane z Soczewicą
6,99 zł 5,94 zł
szt.
Bio Kaszka Jaglana
Bio Kaszka Jaglana
16,18 zł 12,94 zł
szt.
Bio Kaszka Jaglano - Owsiana (BLISKA DATA)
Bio Kaszka Jaglano - Owsiana (BLISKA DATA)
16,18 zł 9,71 zł
szt.
Bio Manna Dawnych Zbóż
Bio Manna Dawnych Zbóż
17,13 zł 11,99 zł
szt.
Bio Kaszka Owsiana
Bio Kaszka Owsiana
16,18 zł 14,56 zł
szt.
Bio Warzywne Różdżki Smaku
Bio Warzywne Różdżki Smaku
17,13 zł 14,56 zł
szt.
Szukaj po słowie kluczowym
Wielkanocna kaszka z marcepanowymi jajeczkami 0
Wielkanocna kaszka z marcepanowymi jajeczkami

Składniki:

Wykonanie:

Przygotowanie tego dania rozpocznij od przygotowania marcepanowych jajeczek - przepis TUTAJ, ponieważ wykonanie ich zajmie więcej czasu, niż ugotowanie kaszki. Z gotowej, kolorowej masy marcepanowej uformuj niewielkie jajeczka, którymi później udekorujesz kaszkę. W garnuszku ugotuj kaszkę według przepisu na opakowaniu. Pod koniec gotowania, dodaj łyżkę kremowego twarożku i dokładnie wymieszaj. Gotową kaszkę przelej do miseczki i udekoruj marcepanowymi jajeczkami.

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium