
Owocowe mini serniczki z kaszką i twarogiem
SKŁADNIKI:
- 200 g twarogu
- 150 g serka homogenizowanego naturalnego
- 1 banan
- 1 jajko
- 0,5 łyżeczki proszku do pieczenia
- 2 czubate łyżki Bio Kaszki Orkiszowej z Ciecierzycą
- 2 czubate łyżki Bio Kaszki Owsiano-Orkiszowo-Gryczana z Soczewicą
- ulubione Bio Owocowe Różdżki Smaku
WYKONANIE:
Wszystkie składniki zmiksuj ze sobą na gładką masę. Podziel masę na tyle części, ile chcesz dodać owocowych Różdżek Smaku. Dodaj poszczególne różdżki do kolejnych części i dokładnie wymieszaj. Wypełnij masą silikonowe foremki. Piecz 25-30 minut w nagrzanym do 170°C piekarniku ("góra-dół").
Mini serniczki można przygotować także bez Bio Różdżek Smaku - wychodzą równie pyszne.