HELPA Sklep Producenta
Kategorie wpisów
Bestsellery
Bio Kaszka z Wanilią Burbońską
Bio Kaszka z Wanilią Burbońską

21,99 zł

szt.
Batonik Truskawka 20 g
Batonik Truskawka 20 g

2,99 zł

szt.
Bio eksPandy Gryka 50 g (bliska data 31.05.2025)
Bio eksPandy Gryka 50 g (bliska data 31.05.2025)

5,25 zł

Cena regularna: 10,49 zł

Najniższa cena: 6,29 zł
szt.
Bio Kaszka z Kakao i Daktylami 200 g
Bio Kaszka z Kakao i Daktylami 200 g

21,99 zł

szt.
BIO Kaszka błyskawiczna cynamon 35 g
BIO Kaszka błyskawiczna cynamon 35 g

4,99 zł

szt.
Bio Kaszka Jaglana 200 g
Bio Kaszka Jaglana 200 g

18,99 zł

szt.
BIO Kaszka błyskawiczna kakao 35 g
BIO Kaszka błyskawiczna kakao 35 g

4,99 zł

szt.
Bio Kaszka 5 Zbóż 200 g
Bio Kaszka 5 Zbóż 200 g

18,99 zł

szt.
BIO Łódeczki Kakao 260 g
BIO Łódeczki Kakao 260 g

21,99 zł

szt.
Bio eksPandy Amarantus 100 g
Bio eksPandy Amarantus 100 g

13,99 zł

szt.
Bio Kaszka Owsiana 200 g
Bio Kaszka Owsiana 200 g

18,99 zł

szt.
Szukaj po słowie kluczowym
Czekoladowe muffinki z fasoli 1
Czekoladowe muffinki z fasoli

Czekoladowe muffinki z fasoli

Składniki:

  • 170 g ugotowanej czerwonej fasoli
  • 2 łyżki Bio Kaszki Owsianej
  • dojrzały banan (około 90 g)
  • 1 łyżka jogurtu
  • 2 jajka
  • 2 łyżki ciemnego kakao
  • kopiasta łyżeczka proszku do pieczenia
  • szczypta soli*

Przygotowanie:

Ugotowaną fasolę, banana jogurt i żółtka zmiksuj na gładką masę. Dodaj mąkę i kakao, wymieszaj. Białka ubij ze szczyptą soli, dodaj do masy i delikatnie wymieszaj. Ciasto przelej do nieprzywieralnych papilotek i piecz 25 minut w 180 stopniach (do suchego patyczka).

*W przypadku gotowania dla najmłodszych pomiń sól w przepisie.

Komentarze do wpisu (1)

4 września 2023

Czy może być fasola z puszki ?

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium