Wersje językowe
Kategorie wpisów
Bestsellery
Bio Manna Dawnych Zbóż
Bio Manna Dawnych Zbóż

17,13 zł

szt.
Bio Owocowe Różdżki Smaku
Bio Owocowe Różdżki Smaku

17,14 zł

Cena regularna: 19,04 zł

Najniższa cena: 15,23 zł
szt.
Bio Kaszka Owsiana
Bio Kaszka Owsiana

12,94 zł

Cena regularna: 16,18 zł

Najniższa cena: 16,18 zł
szt.
Bio Kaszka Jaglana
Bio Kaszka Jaglana

13,75 zł

Cena regularna: 16,18 zł

Najniższa cena: 13,75 zł
szt.
Bio Kaszka Jaglano - Owsiana
Bio Kaszka Jaglano - Owsiana

13,75 zł

Cena regularna: 16,18 zł

Najniższa cena: 11,33 zł
szt.
Bio eksPandy Amarantus
Bio eksPandy Amarantus

11,99 zł

Cena regularna: 13,32 zł

Najniższa cena: 9,99 zł
szt.
Bio Warzywne Różdżki Smaku
Bio Warzywne Różdżki Smaku

15,42 zł

Cena regularna: 17,13 zł

Najniższa cena: 13,70 zł
szt.
Batonik Truskawka
Batonik Truskawka

3,99 zł

szt.
Bio Kaszka z Amarantusa
Bio Kaszka z Amarantusa

17,13 zł

szt.
Szukaj po słowie kluczowym
Czekoladowe muffinki z fasoli 1
Czekoladowe muffinki z fasoli

Składniki:

  • 170 g ugotowanej czerwonej fasoli
  • 2 łyżki Bio Kaszki Owsianej
  • dojrzały banan (około 90 g)
  • 1 łyżka jogurtu
  • 2 jajka
  • 2 łyżki ciemnego kakao
  • kopiasta łyżeczka proszku do pieczenia
  • szczypta soli*

Przygotowanie:

Ugotowaną fasolę, banana jogurt i żółtka zmiksuj na gładką masę. Dodaj mąkę i kakao, wymieszaj. Białka ubij ze szczyptą soli, dodaj do masy i delikatnie wymieszaj. Ciasto przelej do nieprzywieralnych papilotek i piecz 25 minut w 180 stopniach (do suchego patyczka).

*W przypadku gotowania dla najmłodszych pomiń sól w przepisie.

Komentarze do wpisu (1)

4 września 2023

Czy może być fasola z puszki ?

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium