Wersje językowe
Kategorie wpisów
Bestsellery
BIO Łódeczki Kakao 130 g
BIO Łódeczki Kakao 130 g

16,99 zł

szt.
Batonik Truskawka
Batonik Truskawka

4,19 zł

szt.
Naklejka Back To School
Naklejka Back To School

7,99 zł

szt.
Suchy Prowiant Truskawka
Suchy Prowiant Truskawka

7,99 zł

szt.
Bio Manna Dawnych Zbóż
Bio Manna Dawnych Zbóż

17,99 zł

szt.
Bio Kaszka Jaglana
Bio Kaszka Jaglana

16,99 zł

szt.
Suchy Prowiant Borówka
Suchy Prowiant Borówka

7,99 zł

szt.
Bio Kaszka Owsiana
Bio Kaszka Owsiana

16,99 zł

szt.
BIO Łódeczki Cynamon 130 g
BIO Łódeczki Cynamon 130 g

16,99 zł

szt.
Bio Kaszka 5 Zbóż
Bio Kaszka 5 Zbóż

16,99 zł

szt.
Szukaj po słowie kluczowym
Czekoladowe muffinki z fasoli 1
Czekoladowe muffinki z fasoli

Czekoladowe muffinki z fasoli

Składniki:

  • 170 g ugotowanej czerwonej fasoli
  • 2 łyżki Bio Kaszki Owsianej
  • dojrzały banan (około 90 g)
  • 1 łyżka jogurtu
  • 2 jajka
  • 2 łyżki ciemnego kakao
  • kopiasta łyżeczka proszku do pieczenia
  • szczypta soli*

Przygotowanie:

Ugotowaną fasolę, banana jogurt i żółtka zmiksuj na gładką masę. Dodaj mąkę i kakao, wymieszaj. Białka ubij ze szczyptą soli, dodaj do masy i delikatnie wymieszaj. Ciasto przelej do nieprzywieralnych papilotek i piecz 25 minut w 180 stopniach (do suchego patyczka).

*W przypadku gotowania dla najmłodszych pomiń sól w przepisie.

Komentarze do wpisu (1)

4 września 2023

Czy może być fasola z puszki ?

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium