HELPA Sklep Producenta
Kategorie wpisów
Bestsellery
BIO Kaszka Błyskawiczna Kakao 35 g
BIO Kaszka Błyskawiczna Kakao 35 g

4,99 zł

szt.
Bio Kaszka Jaglana 200 g
Bio Kaszka Jaglana 200 g

14,44 zł

Cena regularna: 16,99 zł

Najniższa cena: 16,99 zł
szt.
Bio Kaszka z Kakao i Daktylami 200 g
Bio Kaszka z Kakao i Daktylami 200 g

19,99 zł

szt.
BIO Kaszka błyskawiczna cynamon 35 g
BIO Kaszka błyskawiczna cynamon 35 g

4,99 zł

szt.
Bio Kaszka Owsiana 200 g
Bio Kaszka Owsiana 200 g

16,99 zł

szt.
Bio eksPandy Amarantus 100 g
Bio eksPandy Amarantus 100 g

13,99 zł

szt.
Bio Kaszka 5 Zbóż 200 g
Bio Kaszka 5 Zbóż 200 g

16,99 zł

szt.
Bio Daktyle Sproszkowane 200 g
Bio Daktyle Sproszkowane 200 g

14,99 zł

szt.
Szukaj po słowie kluczowym
Jagodowa tarta z kaszką 0
Tarta z Kaszką

 Jagodowa tarta z kaszką

Składniki na spód z kruchego ciasta:

 Składniki na masę kaszkową:

Przygotowanie:

Posiekaj masło z mąką i Bio Kaszką Owsianą, a następnie dodaj żółtka. Wszystkie składniki zagniataj szybko aż do połączenia się i włóż do lodówki do schłodzenia. Po 30 minutach wyciągnij ciasto, rozwałkuj i wyłóż na posmarowaną masłem formę do tarty. Piecz około 20-30 minut w nagrzanym do 180 stopni piekarniku. Ugotuj Bio Kaszkę Jaglaną „na gęsto”, czyli 6 łyżek kaszki na 500 ml mleka/napoju roślinnego. Dodaj cukier w trakcie gotowania. Odstaw kaszkę do ostygnięcia. Do schłodzonej kaszki dodaj miękkie masło, dwie Bio Owocowe Różdżki Smaku Jagoda (mogą być dowolne – dla innego koloru i smaku) i zmiksuj na gładki krem. Wyłóż krem na schłodzony spód z kruchego ciasta i udekoruj dowolnymi świeżymi owocami – najlepiej kwaśnymi.

Jagodowa tarta z kaszką

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium