Wersje językowe
Kategorie wpisów
Bestsellery
Bio Kaszka Owsiano-Gryczana z Karobem i Cynamonem Cejlońskim (BLISKA DATA 31.05.2024)
Bio Kaszka Owsiano-Gryczana z Karobem i Cynamonem Cejlońskim (BLISKA DATA 31.05.2024)

12,00 zł

Cena regularna: 19,99 zł

Najniższa cena: 19,04 zł
szt.
Batonik Truskawka
Batonik Truskawka

4,19 zł

szt.
Bio Kaszka Owsiana
Bio Kaszka Owsiana

16,99 zł

szt.
Batonik Czarna Porzeczka
Batonik Czarna Porzeczka

4,19 zł

szt.
Bio Kaszka 5 Zbóż
Bio Kaszka 5 Zbóż

16,99 zł

szt.
Bio Owocowe Różdżki Smaku
Bio Owocowe Różdżki Smaku

17,99 zł

Cena regularna: 19,99 zł

Najniższa cena: 17,14 zł
szt.
Bio Kaszka Jaglana
Bio Kaszka Jaglana

16,99 zł

szt.
Bio Kaszka z Samopszy
Bio Kaszka z Samopszy

17,99 zł

szt.
Batonik Kakao
Batonik Kakao

4,99 zł

szt.
Bio Grys Liofilizowany Kosteczki Truskaweczki
Bio Grys Liofilizowany Kosteczki Truskaweczki

15,29 zł

Cena regularna: 16,99 zł

Najniższa cena: 16,18 zł
szt.
Bio Daktyle Sproszkowane
Bio Daktyle Sproszkowane

13,64 zł

szt.
Szukaj po słowie kluczowym
Jagodowa tarta z kaszką 0
Tarta z Kaszką

 

Składniki na spód z kruchego ciasta:

 Składniki na masę kaszkową:

Przygotowanie:

Posiekaj masło z mąką i Bio Kaszką Owsianą, a następnie dodaj żółtka. Wszystkie składniki zagniataj szybko aż do połączenia się i włóż do lodówki do schłodzenia. Po 30 minutach wyciągnij ciasto, rozwałkuj i wyłóż na posmarowaną masłem formę do tarty. Piecz około 20-30 minut w nagrzanym do 180 stopni piekarniku. Ugotuj Bio Kaszkę Jaglaną „na gęsto”, czyli 6 łyżek kaszki na 500 ml mleka/napoju roślinnego. Dodaj cukier w trakcie gotowania. Odstaw kaszkę do ostygnięcia. Do schłodzonej kaszki dodaj miękkie masło, dwie Bio Owocowe Różdżki Smaku Jagoda (mogą być dowolne – dla innego koloru i smaku) i zmiksuj na gładki krem. Wyłóż krem na schłodzony spód z kruchego ciasta i udekoruj dowolnymi świeżymi owocami – najlepiej kwaśnymi.

Jagodowa tarta z kaszką

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium