Wersje językowe
Kategorie wpisów
Bestsellery
Batonik Truskawka
Batonik Truskawka

2,93 zł

Cena regularna: 4,19 zł

Najniższa cena: 4,19 zł
szt.
BIO Łódeczki Kakao 130 g
BIO Łódeczki Kakao 130 g

16,99 zł

szt.
Bio Kaszka Owsiana
Bio Kaszka Owsiana

16,99 zł

szt.
Bio Manna Dawnych Zbóż
Bio Manna Dawnych Zbóż

17,99 zł

szt.
Bio Kaszka 5 Zbóż
Bio Kaszka 5 Zbóż

16,99 zł

szt.
Bio Kaszka Jaglana
Bio Kaszka Jaglana

16,99 zł

szt.
Suchy Prowiant Truskawka
Suchy Prowiant Truskawka

7,99 zł

szt.
Suchy Prowiant Borówka
Suchy Prowiant Borówka

7,99 zł

szt.
Batonik Kakao
Batonik Kakao

3,49 zł

Cena regularna: 4,99 zł

Najniższa cena: 2,98 zł
szt.
BIO Łódeczki Cynamon 130 g
BIO Łódeczki Cynamon 130 g

16,99 zł

szt.
Szukaj po słowie kluczowym
Morele z buraczkowym serkiem 0
Wykwintne Morele Z Buraczkowym Serkiem

Morele z buraczkowym serkiem i szynką parmeńską

Składniki:

|4 sztuki|

  • 2 morele
  • 1 szt. Bio Warzywna Różdżka Smaku Burak
  • 60 g twarogu półtłustego
  • 60 g koziego sera twarogowego
  • świeżo mielony pieprz kolorowy
  • kilka kropli syropu z agawy
  • 2 łyżki płatków migdałowych
  • 4 plastry szynki dojrzewającej
  • listki botwinki, oliwa z oliwek, gęsty sos balsamiczny

Przygotowanie:

Morele przekrój na pół, wyciągnij pestki oraz wydrąż z nich nieco miąższu, tworząc niewielkie wgłębienia. Płatki migdałowe upraż na suchej patelni. Twaróg połącz z kozim serem, Bio Warzywną Różdżką Smaku Burak, płatkami migdałowymi (pozostawiając odrobinę do dekoracji) oraz dopraw pieprzem i syropem z agawy. Morele nadziej buraczkowym serkiem, zawiń je w plastry szynki, rozłóż w naczyniu żaroodpornym i włóż do nagrzanego do 180 stopni piekarnika. Piecz przez około 15 minut (grzanie góra-dół) aż szynka zacznie się rumienić. Po upływie tego czasu, morele wyłóż na talerze ze skropionymi oliwą z oliwek listkami botwinki. Całość posyp płatkami migdałowymi i polej gęstym sosem balsamicznym.

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium