Kategorie przepisów
Bestsellery
Bio Kaszka Jaglano - Owsiana
Bio Kaszka Jaglano - Owsiana
11,99 zł 7,19 zł
szt.
Bio Kaszka Jaglana
Bio Kaszka Jaglana
11,99 zł
szt.
Bio Kulki Gryczano-Orkiszowe z Kakao
Bio Kulki Gryczano-Orkiszowe z Kakao
9,99 zł
szt.
Bio Owocowe Różdżki Smaku
Bio Owocowe Różdżki Smaku
14,99 zł
szt.
Bio Kaszka Owsiana
Bio Kaszka Owsiana
11,99 zł
szt.
Bio Manna Dawnych Zbóż
Bio Manna Dawnych Zbóż
12,99 zł
szt.
Bio Kulki Jaglano-Orkiszowe
Bio Kulki Jaglano-Orkiszowe
9,99 zł
szt.
Bio Kuleczki Gryczano-Jaglano-Owsiane
Bio Kuleczki Gryczano-Jaglano-Owsiane
11,99 zł
szt.
Bio Kaszka Jaglano - Gryczana z Amarantusem
Bio Kaszka Jaglano - Gryczana z Amarantusem
12,99 zł 7,79 zł
szt.
Bio Baton Tosia
Bio Baton Tosia
6,99 zł
szt.
Chmura tagów
Ciasteczka i przekąski z Suchym Prowiantem 0
Ciasteczka i przekąski z Suchym Prowiantem

Ciasteczka z Suchym Prowiantem

Składniki:

 

Sposób przygotowania:

Do miski wsyp wszystkie suche składniki, dodaj sproszkowany Suchy Prowiant i Bio Łyżkę Smaku Malina, wlej mleko i wszystko wymieszaj. Masa powinna być gęsta. Wyłóż masę na papier pieczenia. Następnie pokrojoną w kostki czekoladę powkładaj w ciastka lekko je wciskając.

Piecz w 200°C około 20 minut.

 

 

Czekoladowe przekąski 

Składniki:

 

Sposób przygotowania:

Do dużego naczynia wlej wrzątek. Włóż czekoladę w opakowaniu. Kontroluj stan roztopienia łyżką. Wyciągnij z miski i odetnij róg opakowania (raczej większy, aby sprawnej wyciskać czekoladę) Na blaszce/desce wyłóż papier do pieczenia, wyciśnij czekoladę w nieregularne kształty. Następnie na czekoladzie ułóż suchy prowiant. Po zastygnięciu czekolady, posyp je Bio Łyżką Smaku Jagoda.

 

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium