Kategorie przepisów
Bestsellery
Bio Baton Fela
Bio Baton Fela
6,66 zł 2,99 zł
szt.
Bio Baton Antek
Bio Baton Antek
6,66 zł 2,99 zł
szt.
Bio Baton Tosia
Bio Baton Tosia
6,99 zł 2,99 zł
szt.
Bio Kaszka Jaglana
Bio Kaszka Jaglana
16,18 zł
szt.
Bio Kaszka z Samopszy
Bio Kaszka z Samopszy
17,13 zł 8,57 zł
szt.
Bio Kaszka 5 Zbóż - NOWY, LEPSZY SKŁAD!
Bio Kaszka 5 Zbóż - NOWY, LEPSZY SKŁAD!
16,18 zł 11,33 zł
szt.
Bio Kaszka Jaglano - Owsiana
Bio Kaszka Jaglano - Owsiana
16,18 zł
szt.
Bio Kaszka Owsiano-Orkiszowo-Gryczana z Soczewicą
Bio Kaszka Owsiano-Orkiszowo-Gryczana z Soczewicą
19,04 zł 17,14 zł
szt.
Bio eksPandy Amarantus
Bio eksPandy Amarantus
13,32 zł
szt.
Chmura tagów
Ciasteczka i przekąski z Suchym Prowiantem 0
Ciasteczka i przekąski z Suchym Prowiantem

Czekolada i ciasteczka z suszonymi owocami - owocowe przekąski

Ciasteczka z Suchym Prowiantem

Składniki:

 

Sposób przygotowania:

Do miski wsyp wszystkie suche składniki, dodaj sproszkowany Suchy Prowiant i Bio Łyżkę Smaku Malina, wlej mleko i wszystko wymieszaj. Masa powinna być gęsta. Wyłóż masę na papier pieczenia. Następnie pokrojoną w kostki czekoladę powkładaj w ciastka lekko je wciskając.

Piecz w 200°C około 20 minut.

 

 

Czekoladowe przekąski 

Składniki:

 

Sposób przygotowania:

Do dużego naczynia wlej wrzątek. Włóż czekoladę w opakowaniu. Kontroluj stan roztopienia łyżką. Wyciągnij z miski i odetnij róg opakowania (raczej większy, aby sprawnej wyciskać czekoladę) Na blaszce/desce wyłóż papier do pieczenia, wyciśnij czekoladę w nieregularne kształty. Następnie na czekoladzie ułóż suchy prowiant. Po zastygnięciu czekolady, posyp je Bio Łyżką Smaku Jagoda.

 

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium