Wersje językowe
Kategorie wpisów
Bestsellery
Bio Kaszka Owsiana
Bio Kaszka Owsiana

16,18 zł

szt.
Batonik Truskawka
Batonik Truskawka

3,99 zł

szt.
Bio Kaszka Jaglano-Orkiszowa z Wanilią Burbońską
Bio Kaszka Jaglano-Orkiszowa z Wanilią Burbońską

15,23 zł

Cena regularna: 19,04 zł

Najniższa cena: 19,04 zł
szt.
Batonik Czarna Porzeczka
Batonik Czarna Porzeczka

3,99 zł

szt.
Bio Kaszka Jaglana
Bio Kaszka Jaglana

16,18 zł

szt.
Bio Kaszka 5 Zbóż
Bio Kaszka 5 Zbóż

12,94 zł

Cena regularna: 16,18 zł

Najniższa cena: 16,18 zł
szt.
Bio Owocowe Różdżki Smaku
Bio Owocowe Różdżki Smaku

19,04 zł

szt.
Bio Kaszka z Samopszy
Bio Kaszka z Samopszy

13,70 zł

Cena regularna: 17,13 zł

Najniższa cena: 17,13 zł
szt.
Batonik Kakao
Batonik Kakao

4,99 zł

szt.
Bio Manna Dawnych Zbóż
Bio Manna Dawnych Zbóż

17,13 zł

szt.
Szukaj po słowie kluczowym
Piernik z dwóch kaszek 0
Piernik z dwóch kaszek

Składniki:

Wykonanie: 

W garnku rozpuszczamy masło. Zdejmujemy garnek z ognia i dodajemy mleko, miód, cukier, cynamon, kakao, powidła, jajka i mieszamy masę dokładnie. Do takiej masy dodajemy wszystkie suche składniki (kaszki, sodę i proszek do pieczenia). Masę wlewamy do wysmarowanej masłem foremki (masa będzie raczej rzadka) i wstawiamy do nagrzanego do 180st. piekarnika. Pieczemy przez 45-50 minut. Po całkowitym ostudzeniu przekrawamy piernik na pół i przekładamy powidłami. Przełożony piernik polewamy polewą czekoladową. 

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium