Kategorie przepisów
Bestsellery
Bio Kaszka Jaglano - Owsiana -  krótka data 02.2022
Bio Kaszka Jaglano - Owsiana - krótka data 02.2022
13,99 zł 3,33 zł
szt.
Bio Kaszka Jaglana -  krótka data 02.2022
Bio Kaszka Jaglana - krótka data 02.2022
13,99 zł 3,33 zł
szt.
Bio Kaszka Jaglano - Orkiszowa z Wanilią Burbońską
Bio Kaszka Jaglano - Orkiszowa z Wanilią Burbońską
15,99 zł 13,99 zł
szt.
Bio Kaszka Owsiana
Bio Kaszka Owsiana
13,99 zł 11,99 zł
szt.
Bio Baton Antek  - krótka data
Bio Baton Antek - krótka data
6,99 zł 4,89 zł
szt.
Bio Baton Fela -  krótka data
Bio Baton Fela - krótka data
6,99 zł 4,89 zł
szt.
Bio Kaszka 5 Zbóż
Bio Kaszka 5 Zbóż
13,99 zł 11,99 zł
szt.
Bio Baton Tosia - krótka data
Bio Baton Tosia - krótka data
6,99 zł 4,89 zł
szt.
Bio Kaszka 4 Zbóż
Bio Kaszka 4 Zbóż
14,99 zł 13,99 zł
Chmura tagów
Kanapka z domowym pasztetem warzywnym 0
Kanapka z pasztetem warzywnym

Domowy pasztet warzywny doskonały do wege kanapki

Składniki:

  • 0,5 kg włoszczyzny (4 marchewki, 2 pietruszki, por, kawałek selera, cebula)
  • 100 g czerwonej soczewicy
  • 50 g Bio Kaszki 4 Zbóż
  • Łyżka oliwy
  • Szczypta soli i pieprzu*

Przygotowanie:

Warzywa ugotuj do miękkości. Soczewicę gotuj w 2 szklankach wody około 30 minut. Gdy wchłonie całą wodę zmiksuj ją z dobrze odsączonym warzywami. Dodaj kaszkę, oliwę, wymieszaj i dopraw do smaku. 

Piecz godzinę w 180 stopniach. Podaj na grahamce z pomidorem. 

Do śniadaniówki pasują także:

*W przypadku gotowania dla najmłodszych pomiń sól w przepisie.

Smacznego!

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium