Kategorie przepisów
Bestsellery
Bio Baton Fela
Bio Baton Fela
6,66 zł 2,99 zł
szt.
Bio Baton Antek
Bio Baton Antek
6,66 zł 2,99 zł
szt.
Bio Baton Tosia
Bio Baton Tosia
6,99 zł 2,99 zł
szt.
Bio Kaszka Jaglana
Bio Kaszka Jaglana
16,18 zł
szt.
Bio Kaszka z Samopszy
Bio Kaszka z Samopszy
17,13 zł 8,57 zł
szt.
Bio Kaszka Jaglano - Owsiana
Bio Kaszka Jaglano - Owsiana
16,18 zł
szt.
Bio eksPandy Amarantus
Bio eksPandy Amarantus
13,32 zł
szt.
Bio Kaszka Owsiano-Orkiszowo-Gryczana z Soczewicą
Bio Kaszka Owsiano-Orkiszowo-Gryczana z Soczewicą
19,04 zł 17,14 zł
szt.
Chmura tagów
Owocowe serduszka z kaszki jaglanej 0
Przepis na owocowe serduszka z kaszki jaglanej

OWOCOWE SERDUSZKA Z KASZKI JAGLANEJ

Składniki:

Przygotowanie:

  1. Do rondelka z wodą wsyp powoli kaszkę i doprowadź do wrzenia, cały czas mieszając. Gotuj około 2-3 minuty aż zgęstnieje, dodaj miód, wymieszaj, a następnie przelej ją do pięciu miseczek.
  2. Do każdej z misek dodaj inny smak BIO owocowych Różdżek Smaku. Wymieszaj, a następnie przełóż do płaskiego naczynia lub tacki i wygładź zwilżoną szpatułką. Wystudź.
  3. Po wystudzeniu za pomocą noża lub foremki wytnij wzorki.
  4. Serduszka możesz także przygotować w silikonowej foremce na czekoladki, jednak przed wyciągnięciem najlepiej schłodzić ją przez kilka godzin w lodówce.

*W przypadku gotowania dla najmłodszych pomiń miód w przepisie. Miód znajduje się na liście zakazanych produktów w pierwszych tygodniach rozszerzania diety niemowlaka.

Smacznego!

owocowe serduszka z kaszki jaglanej

serduszka z kaszki jaglanej z liofilizowanymi owocami

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium