Wersje językowe
Kategorie wpisów
Bestsellery
BIO Łódeczki Kakao 130 g
BIO Łódeczki Kakao 130 g

16,99 zł

szt.
Batonik Truskawka
Batonik Truskawka

4,19 zł

szt.
Naklejka Back To School
Naklejka Back To School

7,99 zł

szt.
Suchy Prowiant Truskawka
Suchy Prowiant Truskawka

7,99 zł

szt.
Bio Manna Dawnych Zbóż
Bio Manna Dawnych Zbóż

17,99 zł

szt.
Bio Kaszka Jaglana
Bio Kaszka Jaglana

16,99 zł

szt.
Suchy Prowiant Borówka
Suchy Prowiant Borówka

7,99 zł

szt.
Bio Kaszka Owsiana
Bio Kaszka Owsiana

16,99 zł

szt.
BIO Łódeczki Cynamon 130 g
BIO Łódeczki Cynamon 130 g

16,99 zł

szt.
Bio Kaszka 5 Zbóż
Bio Kaszka 5 Zbóż

16,99 zł

szt.
Szukaj po słowie kluczowym
Muffinki z karobem i daktylami 0
Muffinki z karobem i daktylami

Muffinki z karobem i daktylami

Składniki:

Przygotowanie:

W jednej misce wymieszaj wszystkie suche składniki. W drugiej misce połącz jajka z mlekiem i olejem roślinnym.  Wymieszaj i przelej do suchych składników. Całość wymieszaj na gładką masę. Gotowe ciasto przełóż do formy na muffinki i wstaw do piekarnika nagrzanego do 180 ℃ Piecz około 20 minut. Gotowe muffinki wyjmij z piekarnika. Zrób polewę. Do rondelka włóż połamaną w kostki czekoladę, wlej 1/2 szklanki mleka lub napoju roślinnego. Postaw na mały ogień. Gotuj cały czas mieszając aż czekolada rozpuści się, połączy się z mlekiem i lekko zgęstnieje. Gotową polewą pokryj wierzch muffinek i udekoruj liofilizowanymi truskawkami i EksPandami.

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium