Owocowy lukier? Tak! Dzięki naszym magicznym Bio Różdżkom i Bio Łyżkom Smaku.
Przepis na lukier:
1. Do cukru pudru dodawaj stopniowo gorącą wodę i mieszaj aby powstała gęsta masa
(w proporcjach 5-6 łyżek wody na 200g cukru).
2. Dodaj Bio Różdżkę Smaku lub łyżeczkę Bio Łyżki Smaku
(im więcej, tym intensywniejszy kolor).
3. Zamieszaj aż do uzyskania jednolitego koloru.
Baw się podczas lukrowania i eksperymentuj z różnymi odcieniami kolorów.


Oliwka
Co to znaczy Różdżkę Smaku? I łyżki smaku ?
Helpa
Oliwia - To są nazwy jednych z naszych podstawowych produktów- owoców i warzyw liofilizowanych :) zapraszamy do zapoznania się z produktem w sklepie lub zakładce „Czary Mamy”
Paulina
A czy zamiast zwykłego cukru pudru można użyć cukier puder z erytrytolu?