Wersje językowe
Kategorie wpisów
Bestsellery
Bio Chrupki - Kukurydziane z Soczewicą
Bio Chrupki - Kukurydziane z Soczewicą

3,99 zł

Cena regularna: 6,99 zł

Najniższa cena: 3,99 zł
szt.
Bio Kaszka Jaglana
Bio Kaszka Jaglana

16,18 zł

szt.
Bio Tropikalne Różdżki Smaku
Bio Tropikalne Różdżki Smaku

19,04 zł

szt.
Bio Warzywne Różdżki Smaku
Bio Warzywne Różdżki Smaku

17,13 zł

szt.
Bio Suchy Prowiant Bio Truskawka
Bio Suchy Prowiant Bio Truskawka

18,18 zł

szt.
Bio Kaszka Orkiszowa z Ciecierzycą
Bio Kaszka Orkiszowa z Ciecierzycą

19,04 zł

szt.
Bio eksPandy Amarantus
Bio eksPandy Amarantus

13,32 zł

szt.
Bio Kaszka Jęczmienno - Gryczana
Bio Kaszka Jęczmienno - Gryczana

12,94 zł

Cena regularna: 16,18 zł

Najniższa cena: 13,75 zł
szt.
Bio Kaszka Owsiana
Bio Kaszka Owsiana

16,18 zł

szt.
Szukaj po słowie kluczowym
Kokosowy deser z kaszki jaglanej 0
Kokosowy deser z kaszki jaglanej

Składniki:

  • 3 łyżki Bio Kaszki Jaglanej
  • 200 ml mleczka kokosowego
  • 2 łyżki wiórków kokosowych
  • 2 łyżki rozdrobnionych, ulubionych owoców liofilizowanych, np. Bio Suchy Prowiant
  • 1/2 szklanki mrożonych wiśni lub innych mrożonych owoców
  • 2 łyżki mleczka kokosowego lub wody (dodatkowo)

Wykonanie: 

Ugotuj kaszkę na mleczkuu kokosowym według przepisu na opakowaniu. Do ugotowanej kaszki dodaj wiórki kokosowe oraz rozdrobnione owoce liofilizowane i wymieszaj. Masę przełóż do silikonowych foremek lekko zwilżonych olejem i wstaw na 20 minut do lodówki. Pół szklanki mrożonych wiśni podgrzej na dodatkowej porcji mleczka. Wyjmij kaszkę z foremki i udekoruj wiśniami. 

 

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium