Kategorie przepisów
Bestsellery
Bio Baton Fela
Bio Baton Fela
6,66 zł 2,99 zł
szt.
Bio Baton Antek
Bio Baton Antek
6,66 zł 2,99 zł
szt.
Bio Baton Tosia
Bio Baton Tosia
6,99 zł 2,99 zł
szt.
Bio Kaszka Jaglana
Bio Kaszka Jaglana
16,18 zł
szt.
Bio Kaszka z Samopszy
Bio Kaszka z Samopszy
17,13 zł 8,57 zł
szt.
Bio Kaszka 5 Zbóż - NOWY, LEPSZY SKŁAD!
Bio Kaszka 5 Zbóż - NOWY, LEPSZY SKŁAD!
16,18 zł 11,33 zł
szt.
Bio Kaszka Jaglano - Owsiana
Bio Kaszka Jaglano - Owsiana
16,18 zł
szt.
Bio Kaszka Owsiano-Orkiszowo-Gryczana z Soczewicą
Bio Kaszka Owsiano-Orkiszowo-Gryczana z Soczewicą
19,04 zł 17,14 zł
szt.
Bio eksPandy Amarantus
Bio eksPandy Amarantus
13,32 zł
szt.
Chmura tagów
Kokosowy deser z kaszki jaglanej 0
Kokosowy deser z kaszki jaglanej

Składniki:

  • 3 łyżki Bio Kaszki Jaglanej
  • 200 ml mleczka kokosowego
  • 2 łyżki wiórków kokosowych
  • 2 łyżki rozdrobnionych, ulubionych owoców liofilizowanych, np. Bio Suchy Prowiant
  • 1/2 szklanki mrożonych wiśni lub innych mrożonych owoców
  • 2 łyżki mleczka kokosowego lub wody (dodatkowo)

Wykonanie: 

Ugotuj kaszkę na mleczkuu kokosowym według przepisu na opakowaniu. Do ugotowanej kaszki dodaj wiórki kokosowe oraz rozdrobnione owoce liofilizowane i wymieszaj. Masę przełóż do silikonowych foremek lekko zwilżonych olejem i wstaw na 20 minut do lodówki. Pół szklanki mrożonych wiśni podgrzej na dodatkowej porcji mleczka. Wyjmij kaszkę z foremki i udekoruj wiśniami. 

 

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium