Wersje językowe
Kategorie wpisów
Bestsellery
Batonik Truskawka
Batonik Truskawka

2,93 zł

Cena regularna: 4,19 zł

Najniższa cena: 4,19 zł
szt.
BIO Łódeczki Kakao 130 g
BIO Łódeczki Kakao 130 g

16,99 zł

szt.
Bio Kaszka Owsiana
Bio Kaszka Owsiana

16,99 zł

szt.
Bio Manna Dawnych Zbóż
Bio Manna Dawnych Zbóż

17,99 zł

szt.
Bio Kaszka 5 Zbóż
Bio Kaszka 5 Zbóż

16,99 zł

szt.
Bio Kaszka Jaglana
Bio Kaszka Jaglana

16,99 zł

szt.
Suchy Prowiant Truskawka
Suchy Prowiant Truskawka

7,99 zł

szt.
Suchy Prowiant Borówka
Suchy Prowiant Borówka

7,99 zł

szt.
Bio Kaszka Jaglano-Owsiana
Bio Kaszka Jaglano-Owsiana

16,99 zł

szt.
Batonik Kakao
Batonik Kakao

3,49 zł

Cena regularna: 4,99 zł

Najniższa cena: 2,98 zł
szt.
Szukaj po słowie kluczowym
Szpinakowe kule rybne 0
Szpinakowe Kule Rybne

SZPINAKOWA PASTA Z WĘDZONEGO PSTRĄGA I SERKA

Propozycja przekąskowa – kanapeczki z wędzonym pstrągiem.

SKŁADNIKI:

|12 kul|

  • 1-2 Różdżki Smaku Szpinak
  • 70 g filetów pstrąga wędzonego
  • 1 łyżka serka śmietankowego puszystego
  • 1/2 dość twardej brzoskwini
  • 1 garść kiełków rzodkiewki
  • 1/4 czerwonej cebuli
  • 3 łyżki pestek słonecznika
  • świeżo mielony pieprz
  • pieczywo chrupkie do podania

PRZYGOTOWANIE:

  1. Pestki słonecznika prażymy na suchej patelni.
  2. Cebulę i brzoskwinię kroimy w drobną kosteczkę.
  3. Pstrąga rozdrabniamy widelcem, dokładnie mieszamy z serkiem śmietankowym, świeżo mielonym pieprzem, Różdżkami Smaku, cebulą i 2 łyżkami pestek słonecznika. Na koniec całość łączymy delikatnie z kosteczkami brzoskwini. Z tak przygotowanej masy formujemy kule o średnicy około 1-1,5 cm, które obtaczamy w posiekanych kiełkach rzodkiewki wymieszanych z pozostałymi pestkami słonecznika
  4. Kule podajemy na przykład na kosteczkach pieczywa chrupkiego, mini krążkach ryżowych lub krakersach.

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium