Wersje językowe
Kategorie wpisów
Bestsellery
Bio Chrupki - Kukurydziane z Soczewicą
Bio Chrupki - Kukurydziane z Soczewicą

3,99 zł

Cena regularna: 6,99 zł

Najniższa cena: 3,99 zł
szt.
Bio Kaszka Jaglana
Bio Kaszka Jaglana

16,18 zł

szt.
Bio Tropikalne Różdżki Smaku
Bio Tropikalne Różdżki Smaku

19,04 zł

szt.
Bio Warzywne Różdżki Smaku
Bio Warzywne Różdżki Smaku

17,13 zł

szt.
Bio Suchy Prowiant Bio Truskawka
Bio Suchy Prowiant Bio Truskawka

18,18 zł

szt.
Bio Kaszka Orkiszowa z Ciecierzycą
Bio Kaszka Orkiszowa z Ciecierzycą

19,04 zł

szt.
Bio eksPandy Amarantus
Bio eksPandy Amarantus

13,32 zł

szt.
Bio Kaszka Jęczmienno - Gryczana
Bio Kaszka Jęczmienno - Gryczana

12,94 zł

Cena regularna: 16,18 zł

Najniższa cena: 13,75 zł
szt.
Bio Kaszka Owsiana
Bio Kaszka Owsiana

16,18 zł

szt.
Szukaj po słowie kluczowym
Szpinakowe kule rybne 0
Szpinakowe Kule Rybne

SZPINAKOWA PASTA Z WĘDZONEGO PSTRĄGA I SERKA

Propozycja przekąskowa – kanapeczki z wędzonym pstrągiem.

SKŁADNIKI:

|12 kul|

  • 1-2 Różdżki Smaku Szpinak
  • 70 g filetów pstrąga wędzonego
  • 1 łyżka serka śmietankowego puszystego
  • 1/2 dość twardej brzoskwini
  • 1 garść kiełków rzodkiewki
  • 1/4 czerwonej cebuli
  • 3 łyżki pestek słonecznika
  • świeżo mielony pieprz
  • pieczywo chrupkie do podania

PRZYGOTOWANIE:

  1. Pestki słonecznika prażymy na suchej patelni.
  2. Cebulę i brzoskwinię kroimy w drobną kosteczkę.
  3. Pstrąga rozdrabniamy widelcem, dokładnie mieszamy z serkiem śmietankowym, świeżo mielonym pieprzem, Różdżkami Smaku, cebulą i 2 łyżkami pestek słonecznika. Na koniec całość łączymy delikatnie z kosteczkami brzoskwini. Z tak przygotowanej masy formujemy kule o średnicy około 1-1,5 cm, które obtaczamy w posiekanych kiełkach rzodkiewki wymieszanych z pozostałymi pestkami słonecznika
  4. Kule podajemy na przykład na kosteczkach pieczywa chrupkiego, mini krążkach ryżowych lub krakersach.

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium