Kategorie wpisów
Bestsellery
Bio Baton Fela
Bio Baton Fela
6,66 zł 2,99 zł
szt.
Bio Tropikalne Różdżki Smaku
Bio Tropikalne Różdżki Smaku
19,04 zł
szt.
Bio Baton Tosia
Bio Baton Tosia
6,99 zł 2,99 zł
Bio Owocowe Różdżki Smaku
Bio Owocowe Różdżki Smaku
19,04 zł 18,09 zł
szt.
Bio Kaszka Jaglano - Owsiana (BLISKA DATA)
Bio Kaszka Jaglano - Owsiana (BLISKA DATA)
16,18 zł 9,71 zł
szt.
Bio Manna Dawnych Zbóż
Bio Manna Dawnych Zbóż
17,13 zł 11,99 zł
szt.
Bio Kaszka Jaglana
Bio Kaszka Jaglana
16,18 zł
szt.
Bio Kaszka Owsiana
Bio Kaszka Owsiana
16,18 zł
szt.
Suchy Prowiant Mix z Figą
Suchy Prowiant Mix z Figą
15,23 zł 10,66 zł
szt.
Szukaj po słowie kluczowym
Szpinakowe kule rybne 0
Szpinakowe Kule Rybne

SZPINAKOWA PASTA Z WĘDZONEGO PSTRĄGA I SERKA

Propozycja przekąskowa – kanapeczki z wędzonym pstrągiem.

SKŁADNIKI:

|12 kul|

  • 1-2 Różdżki Smaku Szpinak
  • 70 g filetów pstrąga wędzonego
  • 1 łyżka serka śmietankowego puszystego
  • 1/2 dość twardej brzoskwini
  • 1 garść kiełków rzodkiewki
  • 1/4 czerwonej cebuli
  • 3 łyżki pestek słonecznika
  • świeżo mielony pieprz
  • pieczywo chrupkie do podania

PRZYGOTOWANIE:

  1. Pestki słonecznika prażymy na suchej patelni.
  2. Cebulę i brzoskwinię kroimy w drobną kosteczkę.
  3. Pstrąga rozdrabniamy widelcem, dokładnie mieszamy z serkiem śmietankowym, świeżo mielonym pieprzem, Różdżkami Smaku, cebulą i 2 łyżkami pestek słonecznika. Na koniec całość łączymy delikatnie z kosteczkami brzoskwini. Z tak przygotowanej masy formujemy kule o średnicy około 1-1,5 cm, które obtaczamy w posiekanych kiełkach rzodkiewki wymieszanych z pozostałymi pestkami słonecznika
  4. Kule podajemy na przykład na kosteczkach pieczywa chrupkiego, mini krążkach ryżowych lub krakersach.

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium