Wersje językowe
Kategorie wpisów
Bestsellery
Bio Kaszka Jaglana
Bio Kaszka Jaglana

16,18 zł

szt.
Bio Kaszka Piernikowa
Bio Kaszka Piernikowa

15,99 zł

Cena regularna: 19,04 zł

Najniższa cena: 19,04 zł
szt.
Bio Kaszka Owsiana
Bio Kaszka Owsiana

16,18 zł

szt.
Bio Kaszka Jaglano - Owsiana
Bio Kaszka Jaglano - Owsiana

16,18 zł

szt.
Bio Owocowe Różdżki Smaku
Bio Owocowe Różdżki Smaku

19,04 zł

szt.
Bio eksPandy Amarantus
Bio eksPandy Amarantus

13,32 zł

szt.
Bio Warzywne Różdżki Smaku
Bio Warzywne Różdżki Smaku

17,13 zł

szt.
Szukaj po słowie kluczowym
Jaglany deser kokosowo-czekoladowy a'la Bounty 0
Jaglane bounty w słoiku

Składniki:

  • 4 łyżki Bio Kaszki Jaglanej
  • 400 ml napoju kokosowego
  • 100-150 g wiórków kokosowych
  • 1 tabliczka gorzkiej czekolady
  • 3 łyżki oleju kokosowego
  • cukier trzcinowy lub miód - opcjonalnie, przygotowując danie dla najmłodszych pomiń

Przygotowanie:

Bio Kaszkę Jaglaną ugotuj według przepisu na opakowaniu. Gdy kaszka będzie gotowa, dodaj do niej wiórki kokosowe oraz cukier/miód i dokładnie wymieszaj. W drugim garnuszku umieść połamaną na kostki czekoladę oraz olej kokosowy. Podgrzewaj czekoladę często mieszając, aż do jej całkowitego rozpuszczenia. Do słoiczków nakładaj na zmianę warstwę kaszki z wiórkami i czekoladę. Jeżeli lubisz smak kokosa, dodatkowo możesz posypać każdą warstwę czekolady wiórkami kokosowymi. Po ostygnięciu wstaw deser na kilka minut do lodówki, aby czekolada stężała.

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium