HELPA Sklep Producenta
Kategorie wpisów
Bestsellery
Bio Kaszka z Wanilią Burbońską
Bio Kaszka z Wanilią Burbońską

21,99 zł

szt.
Batonik Truskawka 20 g
Batonik Truskawka 20 g

2,99 zł

szt.
Bio eksPandy Gryka 50 g (bliska data 31.05.2025)
Bio eksPandy Gryka 50 g (bliska data 31.05.2025)

5,25 zł

Cena regularna: 10,49 zł

Najniższa cena: 6,29 zł
szt.
Bio Kaszka z Kakao i Daktylami 200 g
Bio Kaszka z Kakao i Daktylami 200 g

21,99 zł

szt.
BIO Kaszka błyskawiczna cynamon 35 g
BIO Kaszka błyskawiczna cynamon 35 g

4,99 zł

szt.
Bio Kaszka Jaglana 200 g
Bio Kaszka Jaglana 200 g

18,99 zł

szt.
BIO Kaszka błyskawiczna kakao 35 g
BIO Kaszka błyskawiczna kakao 35 g

4,99 zł

szt.
Bio Kaszka 5 Zbóż 200 g
Bio Kaszka 5 Zbóż 200 g

18,99 zł

szt.
BIO Łódeczki Kakao 260 g
BIO Łódeczki Kakao 260 g

21,99 zł

szt.
Bio eksPandy Amarantus 100 g
Bio eksPandy Amarantus 100 g

13,99 zł

szt.
Bio Kaszka Owsiana 200 g
Bio Kaszka Owsiana 200 g

18,99 zł

szt.
Szukaj po słowie kluczowym
Jaglany deser kokosowo-czekoladowy a'la Bounty 0
Jaglane bounty w słoiku

Jaglany deser kokosowo-czekoladowy a'la Bounty

Składniki:

  • 4 łyżki Bio Kaszki Jaglanej
  • 400 ml napoju kokosowego
  • 100-150 g wiórków kokosowych
  • 1 tabliczka gorzkiej czekolady
  • 3 łyżki oleju kokosowego
  • cukier trzcinowy lub miód - opcjonalnie, przygotowując danie dla najmłodszych pomiń

Przygotowanie:

Bio Kaszkę Jaglaną ugotuj według przepisu na opakowaniu. Gdy kaszka będzie gotowa, dodaj do niej wiórki kokosowe oraz cukier/miód i dokładnie wymieszaj. W drugim garnuszku umieść połamaną na kostki czekoladę oraz olej kokosowy. Podgrzewaj czekoladę często mieszając, aż do jej całkowitego rozpuszczenia. Do słoiczków nakładaj na zmianę warstwę kaszki z wiórkami i czekoladę. Jeżeli lubisz smak kokosa, dodatkowo możesz posypać każdą warstwę czekolady wiórkami kokosowymi. Po ostygnięciu wstaw deser na kilka minut do lodówki, aby czekolada stężała.

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium