Wersje językowe
Kategorie wpisów
Bestsellery
Batonik Truskawka
Batonik Truskawka

4,19 zł

szt.
Bio Kaszka Owsiana
Bio Kaszka Owsiana

16,99 zł

szt.
Batonik Czarna Porzeczka
Batonik Czarna Porzeczka

4,19 zł

szt.
Batonik Kakao
Batonik Kakao

4,99 zł

szt.
Zestaw Płatków Śniadaniowych
Zestaw Płatków Śniadaniowych

19,99 zł

Cena regularna: 29,97 zł

Najniższa cena: 29,97 zł
Bio Kaszka Jaglano-Owsiana (BLISKA DATA DO KOŃCA 07.2024 r.)
Bio Kaszka Jaglano-Owsiana (BLISKA DATA DO KOŃCA 07.2024 r.)

8,49 zł

Cena regularna: 16,99 zł

Najniższa cena: 10,19 zł
szt.
Bio Manna Dawnych Zbóż
Bio Manna Dawnych Zbóż

17,99 zł

szt.
Bio Owocowe Różdżki Smaku
Bio Owocowe Różdżki Smaku

19,99 zł

szt.
Bio Kaszka Jaglana
Bio Kaszka Jaglana

16,99 zł

szt.
Bio Kaszka 5 Zbóż (BLISKA DATA DO KOŃCA 07.2024 r.)
Bio Kaszka 5 Zbóż (BLISKA DATA DO KOŃCA 07.2024 r.)

10,19 zł

Cena regularna: 16,99 zł

Najniższa cena: 16,99 zł
szt.
Szukaj po słowie kluczowym
Czekoladowe ciasto z kaszką słodzone sproszkowanymi daktylami 0
Kakaowe ciasto z kaszki słodzone sproszkowanymi daktylami

Czekoladowe ciasto z kaszką słodzone sproszkowanymi daktylami

Składniki:

Przygotowanie:

Żółtka oddziel od białek. Białka ubij na sztywno. Zmniejsz obroty miksera i stopniowo dodawaj sproszkowane daktyle. Gdy masa będzie jednolita dodaj żółtka, a następnie wszystkie sypkie składniki i dokładnie wymieszaj. Na koniec dodaj olej oraz mleko. Ciasto przelej do tortownicy o średnicy 30 cm. Piecz 45-50 minut w 180 stopniach.

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium