HELPA Sklep Producenta
Kategorie wpisów
Bestsellery
BIO Kaszka Błyskawiczna Kakao 35 g
BIO Kaszka Błyskawiczna Kakao 35 g

4,99 zł

szt.
Bio Kaszka Jaglana 200 g
Bio Kaszka Jaglana 200 g

16,99 zł

szt.
Bio Kaszka z Kakao i Daktylami 200 g
Bio Kaszka z Kakao i Daktylami 200 g

19,99 zł

szt.
Batonik Truskawka 20 g
Batonik Truskawka 20 g

2,99 zł

szt.
Bio Manna Dawnych Zbóż 200 g
Bio Manna Dawnych Zbóż 200 g

17,99 zł

szt.
Batonik Kakao 20 g
Batonik Kakao 20 g

2,99 zł

szt.
Bio Kaszka Owsiana 200 g
Bio Kaszka Owsiana 200 g

16,99 zł

szt.
Bio Daktyle Sproszkowane 200 g
Bio Daktyle Sproszkowane 200 g

14,99 zł

szt.
BIO Kaszka błyskawiczna cynamon 35 g
BIO Kaszka błyskawiczna cynamon 35 g

4,99 zł

szt.
HELPAka - zestaw 6 kaszek bestsellerowych
HELPAka - zestaw 6 kaszek bestsellerowych

85,99 zł

Cena regularna: 103,98 zł

Najniższa cena: 103,98 zł
szt.
Szukaj po słowie kluczowym
Czekoladowe ciasto z kaszką słodzone sproszkowanymi daktylami 2
Kakaowe ciasto z kaszki słodzone sproszkowanymi daktylami

Czekoladowe ciasto z kaszką słodzone sproszkowanymi daktylami

Składniki:

Przygotowanie:

Żółtka oddziel od białek. Białka ubij na sztywno. Zmniejsz obroty miksera i stopniowo dodawaj sproszkowane daktyle. Gdy masa będzie jednolita dodaj żółtka, a następnie wszystkie sypkie składniki i dokładnie wymieszaj. Na koniec dodaj olej oraz mleko. Ciasto przelej do tortownicy o średnicy 30 cm. Piecz 45-50 minut w 180 stopniach.

Komentarze do wpisu (2)

18 czerwca 2024

Czy mogę użyć w tym przepisie kaszki z nietoperzem?

19 czerwca 2024

HANIA - Jak najbardziej - kaszka nietoperz świetnie sprawdza się w wszelkiego rodzaju wypiekach. :)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium