Wersje językowe
Kategorie wpisów
Bestsellery
Bio Manna Dawnych Zbóż
Bio Manna Dawnych Zbóż

17,13 zł

szt.
Bio Owocowe Różdżki Smaku
Bio Owocowe Różdżki Smaku

17,14 zł

Cena regularna: 19,04 zł

Najniższa cena: 15,23 zł
szt.
Bio Kaszka Owsiana
Bio Kaszka Owsiana

12,94 zł

Cena regularna: 16,18 zł

Najniższa cena: 16,18 zł
szt.
Bio Kaszka Jaglana
Bio Kaszka Jaglana

13,75 zł

Cena regularna: 16,18 zł

Najniższa cena: 13,75 zł
szt.
Bio Kaszka Jaglano - Owsiana
Bio Kaszka Jaglano - Owsiana

13,75 zł

Cena regularna: 16,18 zł

Najniższa cena: 11,33 zł
szt.
Bio eksPandy Amarantus
Bio eksPandy Amarantus

11,99 zł

Cena regularna: 13,32 zł

Najniższa cena: 9,99 zł
szt.
Bio Warzywne Różdżki Smaku
Bio Warzywne Różdżki Smaku

15,42 zł

Cena regularna: 17,13 zł

Najniższa cena: 13,70 zł
szt.
Batonik Truskawka
Batonik Truskawka

3,99 zł

szt.
Bio Kaszka z Amarantusa
Bio Kaszka z Amarantusa

17,13 zł

szt.
Szukaj po słowie kluczowym
Czekoladowe ciasto z kaszką słodzone sproszkowanymi daktylami 0
Kakaowe ciasto z kaszki słodzone sproszkowanymi daktylami

Składniki:

Przygotowanie:

Żółtka oddziel od białek. Białka ubij na sztywno. Zmniejsz obroty miksera i stopniowo dodawaj sproszkowane daktyle. Gdy masa będzie jednolita dodaj żółtka, a następnie wszystkie sypkie składniki i dokładnie wymieszaj. Na koniec dodaj olej oraz mleko. Ciasto przelej do tortownicy o średnicy 30 cm. Piecz 45-50 minut w 180 stopniach.

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium