Wersje językowe
Kategorie wpisów
Bestsellery
BIO Łódeczki Kakao 130 g
BIO Łódeczki Kakao 130 g

16,99 zł

szt.
Batonik Truskawka
Batonik Truskawka

4,19 zł

szt.
Naklejka Back To School
Naklejka Back To School

7,99 zł

szt.
Suchy Prowiant Truskawka
Suchy Prowiant Truskawka

7,99 zł

szt.
Bio Manna Dawnych Zbóż
Bio Manna Dawnych Zbóż

17,99 zł

szt.
Bio Kaszka Jaglana
Bio Kaszka Jaglana

16,99 zł

szt.
Suchy Prowiant Borówka
Suchy Prowiant Borówka

7,99 zł

szt.
Bio Kaszka Owsiana
Bio Kaszka Owsiana

16,99 zł

szt.
BIO Łódeczki Cynamon 130 g
BIO Łódeczki Cynamon 130 g

16,99 zł

szt.
Bio Kaszka 5 Zbóż
Bio Kaszka 5 Zbóż

16,99 zł

szt.
Szukaj po słowie kluczowym
Czekoladowe ciasto z kaszką słodzone sproszkowanymi daktylami 2
Kakaowe ciasto z kaszki słodzone sproszkowanymi daktylami

Czekoladowe ciasto z kaszką słodzone sproszkowanymi daktylami

Składniki:

Przygotowanie:

Żółtka oddziel od białek. Białka ubij na sztywno. Zmniejsz obroty miksera i stopniowo dodawaj sproszkowane daktyle. Gdy masa będzie jednolita dodaj żółtka, a następnie wszystkie sypkie składniki i dokładnie wymieszaj. Na koniec dodaj olej oraz mleko. Ciasto przelej do tortownicy o średnicy 30 cm. Piecz 45-50 minut w 180 stopniach.

Komentarze do wpisu (2)

18 czerwca 2024

Czy mogę użyć w tym przepisie kaszki z nietoperzem?

19 czerwca 2024

HANIA - Jak najbardziej - kaszka nietoperz świetnie sprawdza się w wszelkiego rodzaju wypiekach. :)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium