Kategorie przepisów
Bestsellery
Bio Baton Antek
Bio Baton Antek
6,66 zł 2,99 zł
szt.
Bio Baton Fela
Bio Baton Fela
6,66 zł 2,99 zł
szt.
Bio Baton Tosia
Bio Baton Tosia
6,99 zł 2,99 zł
szt.
Bio Kaszka Jaglana
Bio Kaszka Jaglana
16,18 zł
szt.
Bio Kaszka Owsiana z Daktylami i Szpinakiem
Bio Kaszka Owsiana z Daktylami i Szpinakiem
19,04 zł 17,14 zł
szt.
Bio Kaszka z Samopszy
Bio Kaszka z Samopszy
17,13 zł 8,57 zł
szt.
Bio Kaszka Jaglano - Owsiana
Bio Kaszka Jaglano - Owsiana
16,18 zł
szt.
Bio Warzywne Różdżki Smaku
Bio Warzywne Różdżki Smaku
17,13 zł
szt.
Chmura tagów
Buraczane brownie z kaszką 0
Buraczane brownie z kaszką

Brownie z buraka z kaszą

Składniki:

  • 200g ugotowanych buraków 
  • 1 opakowanie Bio Kaszki Orkiszowo-Owsianej z Kakao i Daktylami
  • 200g gorzkiej czekolady 
  • 200g masła  
  • 3 duże jajka 
  • 3 czubate łyżki cukru (albo więcej jeśli lubicie słodkie) 
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia 

Wykonanie:

Buraki zblednuj z jajkami i cukrem. Masło roztop w rondelku z pokruszoną czekoladą i pozostaw do lekkiego przestudzenia. Przestudzone masło zmieszaj z masą buraczaną. Dodaj kaszkę i proszek do pieczenia, wymieszaj. Wylej na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Piecz w piekarniku nagrzanym do 170-180°C przez 25-30 minut.

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium