HELPA Sklep Producenta
Kategorie wpisów
Bestsellery
Bio Kaszka z Wanilią Burbońską
Bio Kaszka z Wanilią Burbońską

21,99 zł

szt.
Batonik Truskawka 20 g
Batonik Truskawka 20 g

2,99 zł

szt.
Bio eksPandy Gryka 50 g (bliska data 31.05.2025)
Bio eksPandy Gryka 50 g (bliska data 31.05.2025)

5,25 zł

Cena regularna: 10,49 zł

Najniższa cena: 6,29 zł
szt.
Bio Kaszka z Kakao i Daktylami 200 g
Bio Kaszka z Kakao i Daktylami 200 g

21,99 zł

szt.
BIO Kaszka błyskawiczna cynamon 35 g
BIO Kaszka błyskawiczna cynamon 35 g

4,99 zł

szt.
Bio Kaszka Jaglana 200 g
Bio Kaszka Jaglana 200 g

18,99 zł

szt.
BIO Kaszka błyskawiczna kakao 35 g
BIO Kaszka błyskawiczna kakao 35 g

4,99 zł

szt.
Bio Kaszka 5 Zbóż 200 g
Bio Kaszka 5 Zbóż 200 g

18,99 zł

szt.
BIO Łódeczki Kakao 260 g
BIO Łódeczki Kakao 260 g

21,99 zł

szt.
Bio eksPandy Amarantus 100 g
Bio eksPandy Amarantus 100 g

13,99 zł

szt.
Bio Kaszka Owsiana 200 g
Bio Kaszka Owsiana 200 g

18,99 zł

szt.
Szukaj po słowie kluczowym
Buraczane brownie z kaszką 0
Buraczane brownie z kaszką

Brownie z buraka z kaszą

Składniki:

  • 200g ugotowanych buraków 
  • 1 opakowanie Bio Kaszki Orkiszowo-Owsianej z Kakao i Daktylami
  • 200g gorzkiej czekolady 
  • 200g masła  
  • 3 duże jajka 
  • 3 czubate łyżki cukru (albo więcej jeśli lubicie słodkie) 
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia 

Wykonanie:

Buraki zblednuj z jajkami i cukrem. Masło roztop w rondelku z pokruszoną czekoladą i pozostaw do lekkiego przestudzenia. Przestudzone masło zmieszaj z masą buraczaną. Dodaj kaszkę i proszek do pieczenia, wymieszaj. Wylej na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Piecz w piekarniku nagrzanym do 170-180°C przez 25-30 minut.

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium