Wersje językowe
Kategorie wpisów
Bestsellery
Bio Kaszka Jaglana
Bio Kaszka Jaglana

16,18 zł

szt.
Bio Kaszka Piernikowa
Bio Kaszka Piernikowa

15,99 zł

Cena regularna: 19,04 zł

Najniższa cena: 19,04 zł
szt.
Bio Kaszka Owsiana
Bio Kaszka Owsiana

16,18 zł

szt.
Bio Kaszka Jaglano - Owsiana
Bio Kaszka Jaglano - Owsiana

16,18 zł

szt.
Bio Owocowe Różdżki Smaku
Bio Owocowe Różdżki Smaku

19,04 zł

szt.
Bio eksPandy Amarantus
Bio eksPandy Amarantus

13,32 zł

szt.
Bio Warzywne Różdżki Smaku
Bio Warzywne Różdżki Smaku

17,13 zł

szt.
Szukaj po słowie kluczowym
Truskawkowe brownie 0
Truskawkowe Brownie

PRZEPIS NA BROWNIE Z KASZY Z TRUSKAWKAMI I MIGDAŁAMI

SKŁADNIKI:

|blacha o wymiarach 26 x 21 cm|

  • 3 łyżeczki Bio Łyżki Smaku Truskawka
  • 2/3 szklanki Bio Manny Dawnych Zbóż
  • 150 g masła
  • 100 g gorzkiej czekolady
  • 200 g mlecznej czekolady
  • 1/2 szklanki cukru kokosowego
  • 2 jajka
  • 1 szklanka płatków migdałowych
  • 1 szczypta soli himalajskiej
  • olej kokosowy w sprayu 

PRZYGOTOWANIE:

  1. Płatki migdałowe prażymy na suche patelni.
  2. Masło podgrzewamy w garnuszku i roztapiamy wraz z czekoladami i cukrem kokosowym. Po przestygnięciu miksujemy z jajkami, a następnie z suchą kaszą, szczyptą soli i 2 łyżeczkami Łyżki Smaku. Na koniec mieszamy z 3/4 szklanki płatków migdałowych.
  3. Masę przekładamy do blachy wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy w temperaturze 170 stopni (grzanie góra-dół) przez 20 minut. Gotowe ciasto posypujemy (przez małe sitko) pozostałą Łyżką Smaku i płatkami migdałowymi.

Truskawkowe brownie

Brownie z truskawkami

Brownie z truskawkami liofilizowanymi

 

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium