Wersje językowe
Kategorie wpisów
Bestsellery
Bio Kaszka Owsiana
Bio Kaszka Owsiana

16,99 zł

szt.
Batonik Truskawka
Batonik Truskawka

4,19 zł

szt.
Bio Kaszka Jaglano-Orkiszowa z Wanilią Burbońską
Bio Kaszka Jaglano-Orkiszowa z Wanilią Burbońską

15,23 zł

Cena regularna: 19,99 zł

Najniższa cena: 19,04 zł
szt.
Batonik Czarna Porzeczka
Batonik Czarna Porzeczka

4,19 zł

szt.
Bio Kaszka Jaglana
Bio Kaszka Jaglana

16,99 zł

szt.
Bio Kaszka 5 Zbóż
Bio Kaszka 5 Zbóż

12,94 zł

Cena regularna: 16,99 zł

Najniższa cena: 16,18 zł
szt.
Bio Owocowe Różdżki Smaku
Bio Owocowe Różdżki Smaku

19,99 zł

szt.
Bio Kaszka z Samopszy
Bio Kaszka z Samopszy

13,70 zł

Cena regularna: 17,99 zł

Najniższa cena: 17,13 zł
szt.
Batonik Kakao
Batonik Kakao

4,99 zł

szt.
Bio Manna Dawnych Zbóż
Bio Manna Dawnych Zbóż

17,99 zł

szt.
Szukaj po słowie kluczowym
Truskawkowe brownie 0
Truskawkowe Brownie

PRZEPIS NA BROWNIE Z KASZY Z TRUSKAWKAMI I MIGDAŁAMI

SKŁADNIKI:

|blacha o wymiarach 26 x 21 cm|

  • 3 łyżeczki Bio Łyżki Smaku Truskawka
  • 2/3 szklanki Bio Manny Dawnych Zbóż
  • 150 g masła
  • 100 g gorzkiej czekolady
  • 200 g mlecznej czekolady
  • 1/2 szklanki cukru kokosowego
  • 2 jajka
  • 1 szklanka płatków migdałowych
  • 1 szczypta soli himalajskiej
  • olej kokosowy w sprayu 

PRZYGOTOWANIE:

  1. Płatki migdałowe prażymy na suche patelni.
  2. Masło podgrzewamy w garnuszku i roztapiamy wraz z czekoladami i cukrem kokosowym. Po przestygnięciu miksujemy z jajkami, a następnie z suchą kaszą, szczyptą soli i 2 łyżeczkami Łyżki Smaku. Na koniec mieszamy z 3/4 szklanki płatków migdałowych.
  3. Masę przekładamy do blachy wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy w temperaturze 170 stopni (grzanie góra-dół) przez 20 minut. Gotowe ciasto posypujemy (przez małe sitko) pozostałą Łyżką Smaku i płatkami migdałowymi.

Truskawkowe brownie

Brownie z truskawkami

Brownie z truskawkami liofilizowanymi

 

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium