Wersje językowe
Kategorie wpisów
Bestsellery
Batonik Truskawka
Batonik Truskawka

4,19 zł

szt.
Bio Kaszka Owsiana
Bio Kaszka Owsiana

16,99 zł

szt.
Batonik Czarna Porzeczka
Batonik Czarna Porzeczka

4,19 zł

szt.
Batonik Kakao
Batonik Kakao

4,99 zł

szt.
Zestaw Płatków Śniadaniowych
Zestaw Płatków Śniadaniowych

19,99 zł

Cena regularna: 29,97 zł

Najniższa cena: 29,97 zł
Bio Kaszka Jaglano-Owsiana (BLISKA DATA DO KOŃCA 07.2024 r.)
Bio Kaszka Jaglano-Owsiana (BLISKA DATA DO KOŃCA 07.2024 r.)

8,49 zł

Cena regularna: 16,99 zł

Najniższa cena: 10,19 zł
szt.
Bio Manna Dawnych Zbóż
Bio Manna Dawnych Zbóż

17,99 zł

szt.
Bio Owocowe Różdżki Smaku
Bio Owocowe Różdżki Smaku

19,99 zł

szt.
Bio Kaszka Jaglana
Bio Kaszka Jaglana

16,99 zł

szt.
Bio Kaszka 5 Zbóż (BLISKA DATA DO KOŃCA 07.2024 r.)
Bio Kaszka 5 Zbóż (BLISKA DATA DO KOŃCA 07.2024 r.)

10,19 zł

Cena regularna: 16,99 zł

Najniższa cena: 16,99 zł
szt.
Szukaj po słowie kluczowym
Ciasto czekoladowe z fasoli 2
Ciasto Czekoladowe Z Fasoli

 

Składniki:

  • 1 puszka fasoli czerwonej
  • 2 dojrzałe banany
  • 1/2 tabliczki gorzkiej czekolady
  • 1 łyżka kakao
  • 2 małe jajka
  • 3 łyżki Bio Kaszki Jaglanej
  • 1/2 łyżeczki sody oczyszczonej
  • ziarenka z jednej laski wanilii (opcjonalnie) 

Przygotowanie:

Czekoladę rozpuść w łaźni wodnej. Fasolę przepłucz i odsącz na sitku. Wszystkie składniki przełóż w misce i przy pomocy blendera zmiksuj na gładką masę. Masę przełóż do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Ciasto piecz w rozgrzanym do 180 stopni piekarniku przez około 50-60 minut. Po upieczeniu odstaw ciasto do ostygnięcia. Dopiero zimne ciasto pokrój, ponieważ ciepłe może się rozpadać. Ciasto dobrze smakuje z dodatkiem domowego dżemu lub z polewą czekoladową.

Komentarze do wpisu (2)

13 listopada 2023

Czy to brownie tak długo pieczemy? Nie za długo?

8 grudnia 2023

Jest to podany orientacyjny czas pieczenia, można je piec również około 40 minut. :)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium