HELPA Sklep Producenta
Kategorie wpisów
Bestsellery
Batonik Truskawka 20 g
Batonik Truskawka 20 g

2,99 zł

szt.
Bio Kaszka Piernikowa 200 g
Bio Kaszka Piernikowa 200 g

19,99 zł

szt.
Bio Kaszka z Kakao i Daktylami 200 g
Bio Kaszka z Kakao i Daktylami 200 g

19,99 zł

szt.
Batonik Piernikowy
Batonik Piernikowy

4,99 zł

szt.
Batonik Kakao 20 g
Batonik Kakao 20 g

2,99 zł

szt.
Bio Kaszka Jaglana 200 g
Bio Kaszka Jaglana 200 g

10,19 zł

Cena regularna: 16,99 zł

Najniższa cena: 16,99 zł
szt.
Batonik Czarna Porzeczka 20 g
Batonik Czarna Porzeczka 20 g

2,99 zł

szt.
Bio Manna Dawnych Zbóż 200 g
Bio Manna Dawnych Zbóż 200 g

10,79 zł

Cena regularna: 17,99 zł

Najniższa cena: 17,99 zł
szt.
Bio Kaszka Owsiana 200 g
Bio Kaszka Owsiana 200 g

16,99 zł

szt.
Bio Kaszka Orkiszowa z Ciecierzycą 200 g
Bio Kaszka Orkiszowa z Ciecierzycą 200 g

12,00 zł

Cena regularna: 19,99 zł

Najniższa cena: 19,99 zł
szt.
Szukaj po słowie kluczowym
Brownie z czerstwego chleba 0
Brownie z czerstwego chleba

Brownie z czerstwego chleba

Składniki:

Przygotowanie:

Pieczywo pokrój na mniejsze kawałki. Mleko lub napój roślinny przelej do większej miski. Wsyp pieczywo i zanurz je tak, by całe mogło nasiąknąć. Zostaw na 10 minut. W tym czasie w kąpieli wodnej rozpuść 100 g czekolady, dodaj do niej Bio Sok Wiśnia. Do masy chlebowej wysp daktyle sproszkowane lub cukier, pastę z nerkowców prażonych i kakao. Dobrze wymieszaj, a potem wbij jajka i wlej rozpuszczoną, przestudzoną lekko czekoladę. Całość zblednuj, by powstała gęsta, gładka, lepka masa. Przełóż ją do formy wysmarowanej delikatnie olejem. 

Piekarnik nagrzej do 175 stopni najlepiej z termoobiegiem i piecz brownie przez 40 minut.

Po delikatnym przestudzeniu polej je rozpuszczoną czekoladą i posyp Bio Grysem Liofilizowanym Kawałeczki Porzeczki. 

Pieczywo pokrój na mniejsze kawałki. Mleko lub napój roślinny przelej do większej miski. Wsyp pieczywo i zanurz je tak, by całe mogło nasiąknąć. Zostaw na 10 minut. W tym czasie w kąpieli wodnej rozpuść 100 g czekolady, dodaj do niej sok wiśniowy. Do masy chlebowej wysp suszone daktyle lub cukier, pastę z nerkowców i kakao. Dobrze wymieszaj, a potem wbij jajka i wlej rozpuszczoną, przestudzoną lekko czekoladę. Całość zblednuj, by powstała gęsta, gładka, lepka masa. Przełóż ją do formy wysmarowanej delikatnie olejem.

Piekarnik nagrzej do 175 stopni najlepiej z termoobiegiem i piecz brownie przez 40 minut. 

Po delikatnym przestudzeniu polej je rozpuszczoną czekoladą i posyp bio grysem liofilizowanym porzeczkowym.

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium