Wersje językowe
Kategorie wpisów
Bestsellery
Bio Kaszka Owsiano-Gryczana z Karobem i Cynamonem Cejlońskim (BLISKA DATA 31.05.2024)
Bio Kaszka Owsiano-Gryczana z Karobem i Cynamonem Cejlońskim (BLISKA DATA 31.05.2024)

10,00 zł

Cena regularna: 19,99 zł

Najniższa cena: 12,00 zł
szt.
Batonik Truskawka
Batonik Truskawka

4,19 zł

szt.
Bio Kaszka Jaglano-Orkiszowa z Wanilią Burbońską
Bio Kaszka Jaglano-Orkiszowa z Wanilią Burbońską

13,99 zł

Cena regularna: 19,99 zł

Najniższa cena: 15,23 zł
szt.
Bio Kaszka Owsiana
Bio Kaszka Owsiana

16,99 zł

szt.
Bio Owocowe Różdżki Smaku
Bio Owocowe Różdżki Smaku

19,99 zł

szt.
Batonik Czarna Porzeczka
Batonik Czarna Porzeczka

4,19 zł

szt.
Zestaw Płatków Śniadaniowych
Zestaw Płatków Śniadaniowych

19,99 zł

Cena regularna: 29,97 zł

Najniższa cena: 29,97 zł
szt.
Bio Kaszka 5 Zbóż
Bio Kaszka 5 Zbóż

16,99 zł

szt.
Bio Kaszka Jaglana
Bio Kaszka Jaglana

16,99 zł

szt.
Bio Kaszka Orkiszowo-Owsiana z Kakao i Daktylami
Bio Kaszka Orkiszowo-Owsiana z Kakao i Daktylami

16,99 zł

Cena regularna: 19,99 zł

Najniższa cena: 19,04 zł
szt.
Szukaj po słowie kluczowym
Brownie z czerstwego chleba 0
Brownie z czerstwego chleba

Składniki:

Przygotowanie:

Pieczywo pokrój na mniejsze kawałki. Mleko lub napój roślinny przelej do większej miski. Wsyp pieczywo i zanurz je tak, by całe mogło nasiąknąć. Zostaw na 10 minut. W tym czasie w kąpieli wodnej rozpuść 100 g czekolady, dodaj do niej Bio Sok Wiśnia. Do masy chlebowej wysp daktyle sproszkowane lub cukier, pastę z nerkowców prażonych i kakao. Dobrze wymieszaj, a potem wbij jajka i wlej rozpuszczoną, przestudzoną lekko czekoladę. Całość zblednuj, by powstała gęsta, gładka, lepka masa. Przełóż ją do formy wysmarowanej delikatnie olejem. 

Piekarnik nagrzej do 175 stopni najlepiej z termoobiegiem i piecz brownie przez 40 minut.

Po delikatnym przestudzeniu polej je rozpuszczoną czekoladą i posyp Bio Grysem Liofilizowanym Kawałeczki Porzeczki. 

Pieczywo pokrój na mniejsze kawałki. Mleko lub napój roślinny przelej do większej miski. Wsyp pieczywo i zanurz je tak, by całe mogło nasiąknąć. Zostaw na 10 minut. W tym czasie w kąpieli wodnej rozpuść 100 g czekolady, dodaj do niej sok wiśniowy. Do masy chlebowej wysp suszone daktyle lub cukier, pastę z nerkowców i kakao. Dobrze wymieszaj, a potem wbij jajka i wlej rozpuszczoną, przestudzoną lekko czekoladę. Całość zblednuj, by powstała gęsta, gładka, lepka masa. Przełóż ją do formy wysmarowanej delikatnie olejem.

Piekarnik nagrzej do 175 stopni najlepiej z termoobiegiem i piecz brownie przez 40 minut. 

Po delikatnym przestudzeniu polej je rozpuszczoną czekoladą i posyp bio grysem liofilizowanym porzeczkowym.

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium