Wersje językowe
Kategorie wpisów
Bestsellery
Bio Kaszka Jaglano-Orkiszowa z Wanilią Burbońską (bliska data do końca 08.2024)
Bio Kaszka Jaglano-Orkiszowa z Wanilią Burbońską (bliska data do końca 08.2024)

12,00 zł

Cena regularna: 19,99 zł

Najniższa cena: 12,00 zł
szt.
Batonik Truskawka
Batonik Truskawka

4,19 zł

szt.
Bio Kaszka Owsiana
Bio Kaszka Owsiana

16,99 zł

szt.
Bio Manna Dawnych Zbóż
Bio Manna Dawnych Zbóż

17,99 zł

szt.
Bio Kaszka Jaglano-Owsiana
Bio Kaszka Jaglano-Owsiana

16,99 zł

szt.
Bio Kaszka 4 Zbóż
Bio Kaszka 4 Zbóż

17,99 zł

szt.
Bio Kaszka 5 Zbóż
Bio Kaszka 5 Zbóż

16,99 zł

szt.
Batonik Kakao
Batonik Kakao

4,99 zł

szt.
Bio Kaszka Owsiano-Gryczana z Karobem i Cynamonem Cejlońskim (bliska data do końca 08.2024)
Bio Kaszka Owsiano-Gryczana z Karobem i Cynamonem Cejlońskim (bliska data do końca 08.2024)

12,00 zł

Cena regularna: 19,99 zł

Najniższa cena: 19,99 zł
szt.
Batonik Czarna Porzeczka
Batonik Czarna Porzeczka

4,19 zł

szt.
Bio Owocowe Różdżki Smaku
Bio Owocowe Różdżki Smaku

19,99 zł

szt.
Bio Kaszka Jaglana
Bio Kaszka Jaglana

16,99 zł

szt.
Szukaj po słowie kluczowym
Brownie z czerstwego chleba 0
Brownie z czerstwego chleba

Brownie z czerstwego chleba

Składniki:

Przygotowanie:

Pieczywo pokrój na mniejsze kawałki. Mleko lub napój roślinny przelej do większej miski. Wsyp pieczywo i zanurz je tak, by całe mogło nasiąknąć. Zostaw na 10 minut. W tym czasie w kąpieli wodnej rozpuść 100 g czekolady, dodaj do niej Bio Sok Wiśnia. Do masy chlebowej wysp daktyle sproszkowane lub cukier, pastę z nerkowców prażonych i kakao. Dobrze wymieszaj, a potem wbij jajka i wlej rozpuszczoną, przestudzoną lekko czekoladę. Całość zblednuj, by powstała gęsta, gładka, lepka masa. Przełóż ją do formy wysmarowanej delikatnie olejem. 

Piekarnik nagrzej do 175 stopni najlepiej z termoobiegiem i piecz brownie przez 40 minut.

Po delikatnym przestudzeniu polej je rozpuszczoną czekoladą i posyp Bio Grysem Liofilizowanym Kawałeczki Porzeczki. 

Pieczywo pokrój na mniejsze kawałki. Mleko lub napój roślinny przelej do większej miski. Wsyp pieczywo i zanurz je tak, by całe mogło nasiąknąć. Zostaw na 10 minut. W tym czasie w kąpieli wodnej rozpuść 100 g czekolady, dodaj do niej sok wiśniowy. Do masy chlebowej wysp suszone daktyle lub cukier, pastę z nerkowców i kakao. Dobrze wymieszaj, a potem wbij jajka i wlej rozpuszczoną, przestudzoną lekko czekoladę. Całość zblednuj, by powstała gęsta, gładka, lepka masa. Przełóż ją do formy wysmarowanej delikatnie olejem.

Piekarnik nagrzej do 175 stopni najlepiej z termoobiegiem i piecz brownie przez 40 minut. 

Po delikatnym przestudzeniu polej je rozpuszczoną czekoladą i posyp bio grysem liofilizowanym porzeczkowym.

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium