Blog
Bestsellery
Bio Kaszka Jaglana
Bio Kaszka Jaglana
11,99 zł
szt.
Bio Owocowe Różdżki Smaku
Bio Owocowe Różdżki Smaku
14,99 zł
szt.
Bio Kaszka 4 Zbóż
Bio Kaszka 4 Zbóż
12,99 zł
szt.
Bio Baton Antek
Bio Baton Antek
6,99 zł
szt.
Bio Manna Dawnych Zbóż
Bio Manna Dawnych Zbóż
12,99 zł
szt.
Płatki - Łatki Jaglano - Gryczane
Płatki - Łatki Jaglano - Gryczane
6,99 zł
szt.
Bio Baton Tosia
Bio Baton Tosia
6,99 zł
szt.
Bio Baton Fela
Bio Baton Fela
6,99 zł
szt.
Bio Warzywne Różdżki Smaku
Bio Warzywne Różdżki Smaku
12,99 zł
szt.
Bio eksPandy Amarantus
Bio eksPandy Amarantus
6,99 zł
szt.
Chmura tagów
Truskawkowe Brownie 0
Truskawkowe Brownie

 SKŁADNIKI:

|blacha o wymiarach 26 x 21 cm|

  • 3 łyżeczki Łyżki Smaku Truskawka
  • 2/3 szklanki BIO Manny Dawnych Zbóż
  • 150 g masła
  • 100 g gorzkiej czekolady
  • 200 g mlecznej czekolady
  • 1/2 szklanki cukru kokosowego
  • 2 jajka
  • 1 szklanka płatków migdałowych
  • 1 szczypta soli himalajskiej
  • olej kokosowy w sprayu 

PRZYGOTOWANIE:

  1. Płatki migdałowe prażymy na suche patelni.
  2. Masło podgrzewamy w garnuszku i roztapiamy wraz z czekoladami i cukrem kokosowym. Po przestygnięciu miksujemy z jajkami, a następnie z suchą kaszą, szczyptą soli i 2 łyżeczkami Łyżki Smaku. Na koniec mieszamy z 3/4 szklanki płatków migdałowych.
  3. Masę przekładamy do blachy wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy w temperaturze 170 stopni (grzanie góra-dół) przez 20 minut. Gotowe ciasto posypujemy (przez małe sitko) pozostałą Łyżką Smaku i płatkami migdałowymi.

 

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl