Wersje językowe
Kategorie wpisów
Bestsellery
Bio Kaszka Owsiano-Gryczana z Karobem i Cynamonem Cejlońskim (BLISKA DATA 31.05.2024)
Bio Kaszka Owsiano-Gryczana z Karobem i Cynamonem Cejlońskim (BLISKA DATA 31.05.2024)

10,00 zł

Cena regularna: 19,99 zł

Najniższa cena: 12,00 zł
szt.
Bio Kaszka Jaglano-Orkiszowa z Wanilią Burbońską
Bio Kaszka Jaglano-Orkiszowa z Wanilią Burbońską

13,99 zł

Cena regularna: 19,99 zł

Najniższa cena: 15,23 zł
szt.
Batonik Truskawka
Batonik Truskawka

4,19 zł

szt.
Bio Kaszka Owsiana
Bio Kaszka Owsiana

16,99 zł

szt.
Bio Owocowe Różdżki Smaku
Bio Owocowe Różdżki Smaku

19,99 zł

szt.
Zestaw Płatków Śniadaniowych
Zestaw Płatków Śniadaniowych

19,99 zł

Cena regularna: 29,97 zł

Najniższa cena: 29,97 zł
szt.
Batonik Czarna Porzeczka
Batonik Czarna Porzeczka

4,19 zł

szt.
Bio Kaszka Orkiszowo-Owsiana z Kakao i Daktylami
Bio Kaszka Orkiszowo-Owsiana z Kakao i Daktylami

16,99 zł

Cena regularna: 19,99 zł

Najniższa cena: 19,04 zł
szt.
Bio Kaszka Jaglana
Bio Kaszka Jaglana

16,99 zł

szt.
Bio Manna Dawnych Zbóż
Bio Manna Dawnych Zbóż

17,99 zł

szt.
Szukaj po słowie kluczowym
Szpinakowe kule rybne 0
Szpinakowe Kule Rybne

SZPINAKOWA PASTA Z WĘDZONEGO PSTRĄGA I SERKA

Propozycja przekąskowa – kanapeczki z wędzonym pstrągiem.

SKŁADNIKI:

|12 kul|

  • 1-2 Różdżki Smaku Szpinak
  • 70 g filetów pstrąga wędzonego
  • 1 łyżka serka śmietankowego puszystego
  • 1/2 dość twardej brzoskwini
  • 1 garść kiełków rzodkiewki
  • 1/4 czerwonej cebuli
  • 3 łyżki pestek słonecznika
  • świeżo mielony pieprz
  • pieczywo chrupkie do podania

PRZYGOTOWANIE:

  1. Pestki słonecznika prażymy na suchej patelni.
  2. Cebulę i brzoskwinię kroimy w drobną kosteczkę.
  3. Pstrąga rozdrabniamy widelcem, dokładnie mieszamy z serkiem śmietankowym, świeżo mielonym pieprzem, Różdżkami Smaku, cebulą i 2 łyżkami pestek słonecznika. Na koniec całość łączymy delikatnie z kosteczkami brzoskwini. Z tak przygotowanej masy formujemy kule o średnicy około 1-1,5 cm, które obtaczamy w posiekanych kiełkach rzodkiewki wymieszanych z pozostałymi pestkami słonecznika
  4. Kule podajemy na przykład na kosteczkach pieczywa chrupkiego, mini krążkach ryżowych lub krakersach.

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium